Koken met Gabie

Leer met groenten de lekkerste vegaburgers maken

Leer met groenten de lekkerste vegaburgers maken

in Kookworkshops 1 juni 2022

Kookworkshop voor familie, vrienden of collega’s

De vegaburger, in het Engels veggie burger, is steeds populairder. Om minder of geen vlees te eten kan een vegaburger uit de winkel een makkelijke keus zijn. Maar wat zit er in? Met verse groenten en kruiden kun je lekkerder en gezonder je eigen vega ofwel groentenburgers maken.

Lekker en gezond leren koken

Leer met groenten de lekkerste vegaburgers maken

Leer vega of wel groentenburgers maken
Wil jij zelf de lekkerste groentenburgers leren maken? Dat kan! In de workshop van Wijs met Eten ga je zelf vega burgers maken. We werken zoveel mogelijk met groenten van het seizoen en met gedroogde bonen. Een paar recepten voor groentenburgers staan al op de site, zoals de zwarte bonenburger en de bietenburger. In de workshop leer je nog veel meer! Je leert meer over de gezondheidsvoor en nadelen van de ingrediënten. Je krijgt verschillende recepten en smaakcombinaties voor thuis mee én je leert jouw eigen creaties te maken. Met wat jij lekker vindt, met wat je toevallig in huis of tuin hebt of met groenten die in de aanbieding zijn. Zo kun je eindeloos variëren naar jouw eigen smaak, behoefte en budget.

Zo ziet de workshop eruit

De workshop in huiskamersfeer vindt plaats in het mooie Heveadorp, bij landgoed Duno. Is het mooi weer? Dan doen we de workshop buiten. Met een beetje geluk is er ook nog wat te oogsten in de kleine, maar fijne eetbare tuin. Je leert welke smaken bij elkaar passen en wat voor jou lekker en gezond is. Als afsluiting maken we een kleine wandeling door het mooie natuurgebied rondom Heveadorp. Als we terugkomen, proeven we de gemaakte groentenburgers of noemen we het nu toch vegaburgers of op zijn Engels veggieburgers.

“Maar deze groenteburger is veel lekkerder dan een hamburger!”
Deze reactie kreeg ik thuis van mijn man en vrienden. Wil jij ook lekkere en gezonde burgers maken? Kom dan naar de workshop en binnenkort verras jij ook jezelf en/of familie en vrienden met verrassend lekkere en gezonde burgers.

[forminator_form id="8189"]

Praktische informatie