Met maar 5 ingrediënten en wachttijd om te roosteren zet je in een mum van tijd deze heerlijke pastinaak mosterdsoep op tafel.
In een kleine pauze schilde ik de pastinaken en zette deze in stukken met een halve bol knoflook, wat zwarte peper en ingevet met olijfolie ruim een uur in de oven.
Daarna is het een kwestie van alle ingrediënten in de pan, 1 minuutje koken en blenderen.
Het geheim is de knoflook in zijn schil roosteren waarna die heerlijk van smaak is en je de tenen knoflook kan uitknijpen in de soep of ander gerecht.
Geroosterde pastinaak mosterdsoep met karwijzaad
Met maar 5 ingrediënten en wachttijd om te roosteren zet je in een mum van tijd deze heerlijke pastinaak mosterdsoep op tafel. In een kleine pauze van mijn thuiswerkdag schilde ik de pastinaken en zette deze in stukken met een halve bol knoflook, wat zwarte peper en ingevet met olijfolie ruim een uur in de oven.Daarna is het een kwestie van alle ingrediënten in de pan, 1 minuutje koken en blenderen.Het geheim is de knoflook in zijn schil roosteren waarna die heerlijk van smaak is en je de tenen knoflook kan uitknijpen in de soep of ander gerecht.