Koken met Gabie

Diner

Mexicaans: Chili Con Carne

6 oktober 2015

Wat doe jij met restjes groente? Vandaag heb ik stukje prei, paprika, bataat en een stukje aubergine bij de Chili Con Carne gedaan. Chili Con Carne kun je leuk serveren met een wrap of tortilla. Extra lekker met wat volle yoghurt en sla of een quacamole.

Kruidige vega Chili

6 oktober 2015

Altijd vlees is niet nodig en Chili kan je juist ook heel goed vegetarisch koken. Met dit recept mis je het vlees niet. De verschillende groenten zorgen voor een afwisseling in smaak en de kruiden geven een pittige Mexicaanse smaak.

Turkse Dürüm kip

31 maart 2014

Broodje durum met kip maak je toch zelf! Ik hoor op de radio alweer reclame voor turkse wereldgerechten met een pakje. Zelf kruiden is lekkerder, puurder en gezonder en ook nog eens goedkoper! Bereiden kost evenveel tijd.