Koken met Gabie

Maak je eigen groentedips & spreads

Maak je eigen groentedips & spreads

in Kookworkshops 1 juli 2022

Kookworkshop voor familie, vrienden of collega’s

Hou jij ook zo van lekker dippen? Dips en Spreads zoals hummus en pesto zijn steeds populairder. En dat is niet zo gek, want ze vormen een heerlijke aanvulling of afwisseling op je dagelijkse voeding. Bijkomend voordeel: ze zijn gezond en duurzamer dan kaas of vlees.

Lekker en gezond leren koken

Leer je eigen groentedips & spreads maken

Wil jij zelf de lekkerste dips leren maken? Dat kan! In de workshop van Wijs met Eten ga je zelf verschillende soorten hummus, pesto en groentespreads maken. Je leert gebruik te maken van seizoengroenten en waarom het soms beter is om geconserveerde groenten te gebruiken. Je krijgt verschillende recepten en smaakcombinaties voor thuis én je leert jouw eigen creaties te maken. Met wat jij lekker vindt, met wat je toevallig in huis of tuin hebt of met groenten die in de aanbieding zijn. Zo kun je eindeloos variëren naar jouw eigen smaak, behoefte en budget.

Zo ziet de workshop eruit

De workshop in huiskamersfeer vindt plaats in het mooie Heveadorp, bij landgoed Duno. Is het mooi weer? Dan doen we de workshop buiten. Met een beetje geluk is er ook nog wat te oogsten in de kleine, maar fijne eetbare tuin. Je leert welke smaken bij elkaar passen en wat voor jou lekker en gezond is. Als afsluiting maken we een kleine wandeling door het mooie natuurgebied rondom Heveadorp. Als we terugkomen, proeven we de gemaakte dips & spreads.

Praktische informatie

[forminator_form id="8189"]