Aardappelsalade met lente ui, dille, radijsjes, kip en tomaat is een heerlijk lente gerecht. Snel en makkelijk als maaltijdsalade of als bijgerecht bij de BBQ.
Een kilootje aardappels in de aanbieding, want de oude oogst moet op, verse radijsjes van het land en een kipfilet over van een gebraden kip: wat maak je dan? Het blijkt een perfecte combinatie in deze aardappel kipsalade.
Genoeg reden om een andere keer bewust de ingrediënten in huis te halen. De salade is helemaal goedgekeurd door mijn gezin. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt. Laat je het weten als je de aardappelsalade maakt?
Aardappel kipsalade met radijs en lente-ui
Aardappelsalade met lente ui, dille, radijsjes, kip en tomaat is een heerlijk lente gerecht. Snel en makkelijk als maaltijdsalade of als bijgerecht bij de BBQ.Als dressing is de yoghurt dille saus gebruikt.
Meng de gekookte aardappel, blokjes tomaat, kip, radijs, lente ui, tuinkruiden en knoflook in een schaal door elkaar. Houd 3 radijsjes achter en een beetje lente ui.
Meng de dille yoghurt dressing door de salade.
Breng op smaak met peper en zout.
Garneer de salade met de radijs plakjes en lente ui.