Met de lente in het hoofd, de zon op mijn gezicht en denkend aan Italië is dit het perfecte recept. Heerlijk met raapstelen en de paddenstoelen mix in een saus van room en witte wijn.
Lekker en simpel om te maken en tegelijk een heerlijk lentegerecht wat het goed zal doen met Pasen.
Raapstelen
Raapstelen kondigen de lente aan! Raapstelen zijn de jonge plantjes van meirapen en koolrapen. De jonge groene blaadjes van de knollen worden geoogst. Raapstelen zijn ook wel bekend onder bladmoes of snijmoes.
Je kunt de blaadjes in pasta’s verwerken, stoven, soep van maken, rauw in een stamppot stampen of in de blaadjes in een lente salade doen.
Romige pasta met raapstelen, paddenstoelen en kappertjes
Met de lente in het hoofd, de zon op mijn gezicht en denkend aan Italië is dit het perfecte recept. Heerlijk met raapstelen en de paddenstoelen mix in een saus van room en witte wijn.