Mungbonen in plaats van rijst!
Mungboon is een eiwitrijke voedzame boon, die ook nog eens helpt om te ontgiften. Ik gebruik deze boon steeds vaker. Dan wel ontkiemd als taugé, heerlijk als garnering, in een Ayurvedische soep of als bijgerecht.
Mungboon is een eiwitrijke voedzame boon, die ook nog eens helpt om te ontgiften. Ik gebruik deze boon steeds vaker. Dan wel ontkiemd als taugé, heerlijk als garnering, in een Ayurvedische soep of als bijgerecht.
Recept voor een heerlijke Italiaanse frittata. De frittata is een handige en lekker manier om meer groenten te eten op een dag en voldoende eiwitten.
Vanavond had ik een heel klein beetje rabarber uit de moestuin. Wat doe je daarmee? Ik heb er een compote van gemaakt met appel en frambozen, gezoet met honing en echte vanille. Warm smaakt het heerlijk met ijs, bijvoorbeeld zelfgemaakt yoghurt ijs.
Kip-kerrie, bijna voor iedereen een bekende combinatie. Wil je een gezonde kip-kerrie salade maken probeer dan dit recept. Lekker op brood of bij de borrel.