Pita Marokaanse kip
Broodje Marokaanse kip maak je toch zelf! Pita mer Marokaanse kip maak je toch zelf! Het is al snel lekkerder, puurder en gezonder en ook nog eens goedkoper!
Broodje Marokaanse kip maak je toch zelf! Pita mer Marokaanse kip maak je toch zelf! Het is al snel lekkerder, puurder en gezonder en ook nog eens goedkoper!
Asperges, het witte goud.Heerlijk met de knoflooksmaak van daslook en bij de zalm een yoghurt dille saus.
Zoete aardappel curry burger met kidney beans!! Zo lekker en zo simpel Ga jij ze ook maken?
Heerlijke vegetarische traybake van zoete aardappel, kikkererwten, kokos met vadouvan curry. Vadouvan kruidenmix is een Indiase curry met Franse invloeden. Lekker, gezond en simpel om te maken!
Deze hasselback van zoete aardappel met truffelolie is onweerstaanbaar lekker.
Heerlijke kippenragout in een pasteitje. Door de ragout van zelf getrokken bouillon te maken is deze gezonder en krachtiger van smaak.
Klassiek met appeltjes en rode wijn was niet genoeg, maar in combinatie met sojasaus en de verwarmende kruiden rode peper, steranijs en gember is het spannend en het resultaat genieten.
Heerlijke roergebakken spruitjes met walnoot, spek en zongedroogde tomaat. Zo kun je alles lekker maken! Dat de spruitjes zo vers van het land komen proef je ook.
Spaghetti met spinazie en roomkaas dat ken ik nog van mijn studententijd. Lekker en makkelijk. Met kip, witte wijn en mascarpone maak je er een feestje van.
Heerlijke spaghetti bolognese met net dat beetje extra. Leuke van dit recept is dat het prima past in koken met het seizoen in november, want we gebruiken winterwortel en winterprei en de tomaat komt uit een fles in de vorm van passata.
Spaghetti pompoen gevuld met mascarpone en Italiaanse kruiden. Het vruchtvlees is dradig als spaghetti. Bij ons heet het gerecht een pizza ei!
Hutspot en dan met oma’s tip met een Indiaas tintje. Lekker met rookworst of mijn voorkeur vegetarisch met walnoten en fijngesneden stemgember.